dijous, 28 de juliol del 2011

MENORCA S'ACABA...

Hola papis, això s'acaba... avui gaudirem dels darres moments a l'illa. Aquesta tarda tornem a Barcelona, arribarem cap a les 20h. Quina pena!!!! i fins desprès.




dimarts, 26 de juliol del 2011

APROFITANT ELS DARRERS DIES A MENORCA

Tot i el temps, que de vegades no ens acompanya, hem pogut visitar algunes platges. Us deixem algunes fotos... Bé ja ens queden poc dies, per tant intentarem aprofitar-ho al màxim.
Fins aviat,






dilluns, 25 de juliol del 2011

SETMANA IRISIS

Benvinguts a la darrera setmana de casal d'estiu 2011. A la setmana Irisis que correspon al planeta de l'arc de Sant Martí, prepararem la festa final on esteu tots convidats.

Recordeu que heu d'estar a les 16h a la porta de l'escola.
Per als nens i nenes que heu estat amb nosaltres al llarg d'aquesta setmana al matí, i voleu participar a la festa final podreu entrar a les 15h de divendres.


dijous, 21 de juliol del 2011

ACAMPADA TARONJA

Bé, us deixem algunes imatges d'aquesta nit passada de l'acampada de primària i de les activitats que s'han realitzat. Ha estat tot un èxit i realment emocionant!!!!!


BICICLETA I CAP A CALA GALDANA

Avui hem fet un tram cap a la cala Galdana... Us deixem unes fotos de la nostra travessa.
Com sempre, disposem del nostre cotxe de suport, que ens ajuda per qualsevol cosa...




BICICLETES A BON RITME....

Hola family!!! Com us podeu imaginar, a part d'anar en bicicleta col·laborem amb algunes tasques... La intendència ens fa els àpats, dels quals no perdonem cap, hem d'estar forts per poder afrontar les jornades en bicicleta. També tenim estonetes per gaudir de les platges de Menorca. Mireu...





dimecres, 20 de juliol del 2011

LABERINT D'HORTA

Compartim amb vosaltres alguns dels moments de la sortida d'ahir.








dimarts, 19 de juliol del 2011

HEM TOCAT TERRA... I HEM ACAMPAT

Hola Família, us deixem unes fotos un cop hem arribat a terra. Ja hem superat el viatge i ja estem donant-li als pedals. També vam aprofitar alguns moments per descarsar una mica, donat que desprès del viatge ho necessitavem. Ahir vam fer uns quans kilòmetres... aviat us deixarem algunes fotos per immortalitzar els nostres moments...
fins aviat doncs.





1R I 2N A LA SAGRADA FAMILIA

Ahir dimarts vam ana a conèixerun dels emblemes de la ciutat: La Sagrada Família. Vam conèixer moltes coses noves... us deixem algunes fotos... mireu, mireu...











COMENÇA LA BICIRUTA A MENORCA

Ahir al vespre els nois i noies de l'esplai van començar la seva experiencia d'estiu. Van marxar en ferry direcció Menorca amb les seves bicicletes. Aquest matí han arribat Menorca tot i que han dormit poc.
Bé us deixem aquesta foto arribant al port de Mahó.
Fins aviat

dilluns, 18 de juliol del 2011

DILLUNS TARONJA, FESTA SAHARAUI

Aquest dilluns passat els nen i nenes del casal van participar a la festa de benvinguda als nois i noies saharauis a la farinera del Clot. Ens ho vam passar molt bé; festa i ballaruca... i després en van convidar a un bon refrigeri i pica-pica.